Само в Мастър версията на Къмплийт Дайнамикс има опция за анализ по Царства и семейства, който освен хомеопатични лекарства, предлага и подходящите Шуслерови соли за избраните рубрики. Това вече е един холистичен подход и максимално улеснение за хомеопатаSchuslerSalts, нали?

С едно натискане на бутон Къмплийт Дайнамикс вече Ви дава и анализ по царства и семейства. Анализът е в графичен вид и се вижда много добре как кореспондират семействата на редовете от Менделеевата таблица за Вашите рубрики. Една важна друга релация е, че получавате съвет за съответстващи Шуслерови соли. Това дава нови възможности за холистно лечение и за синергията на методите в хомеопатията.

Analiz sem carstva

 

знаете ли, че .... Къмплийт Дайнамикс прави 5 различни анализа на всеки Ваш случай - стандартен анализ, само с малки лекарства, само с малки рубрики, анализ по Бьонингхаузен, чрез обикновено броене и ОЩЕ ЕДИН допълнителен анализ, при който лекарствата са класирани от програмата. Тя намира подобни на Вашата рубрика по нейни вътрешни правила и в зависимост от присъствието и степента на дадено лекарство в тях, подсилва неговата стойност в този допълнителен анализ. Освен изписаните от Вас думи, програмата търси и по техни синоними в свързани рубрики. Повече инфо вижте видеото на български.

Абонирайте се за новини

Моля, въведете Вашата ел. поща ако желаете да получавате информация за промоции и нови версии на програмата.
Please wait

 0007 Bonus Shapes and Backgrounds 02