30% отстъпка до 30 юни 2018 за всички абонаменти на хомеопатичен софтуер КЪМПЛИЙТ ДАЙНАМИКС. Така например за 1 година Практишънър вместо 217 лв. плащате 151,90 лв.

Имаме вече и 10 годишни абонаменти – също с отстъпка. Студентската версия също е с 30% отстъпка.

Вижте промо-цените тук: http://homeosoft.eu/bg/prices.html

С удоволствие Ви съобщаваме, че създателят на хомеопатичен софтуер Къмплийт Дайнамикс Едуард ван Гринсвен е в България.

На 2 ноември 2017 /четвъртък/ от 18,00 ч в АТМ Център Хотел/до летище София/ в зала 202 ще се проведе безплатно представяне на програмата за НОВИ потребители.

Само участниците в събитието ще могат да се възползват от изключителната ПРОМЦИЯ и да спестят 50% - Мастър версията на цената на Практишънър! Срок за абониране – до 1 седмица след семинара!

За всички, които вече имат програмата, същата вечер от 19,30 ч. ще проведем тренинг за пълноценно ползване на всички възможности на Къмплийт Дайнамикс. Едуард ван Гринсвен ще покаже специфични методи и трикове за търсене, които са лесни, но много важни и в същото време не се ползват от потребителите, защото не ги знаят или не са свикнали с тях. За това обучение таксата е 20 лева и може да се плати на място.

Имате изключителния шанс да зададете въпросите си за програмата директно на нейния създател или да му споделите идеите си, какво още искате да има в нея.

За заявяване на участие в едното или в двете представяния, моля позвънете на тел. 0888403570 – Грациела Димитрова или изпратете мейл на Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Подбрахме мястото за провеждане АТМ Хотел – „Цариградско шосе” 131, за да нямате проблем с паркирането. http://www.atm-hotel.com/index.php/kontakti.htmlСамо за студенти по хомеопатия - две години на цената на една за версия Практишънър. Само за 217 лева получавате възможност за ДВЕ ГОДИНИ реперторизиране с най-модерния хомеопатичен софтуер Къмплийт Дайнамикс - само за 9 лева на месец. 

За да се възползват студентите по хомеопатия от тази промоция, трябва да предоставят Удостоверение от Хомеопатичното училище или в краен случай - платежен документ, с който са платили семестъра си към училището.

 

Реперториум на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК - това вече е факт! Единственият хомеопатичен софтуер с преведен на български репреториум е Къмплийт Дайнамикс. От септември 2016 г. програмата е с вградена българска версия на най-пълния реперториум - Complete Repertory. Вече можете да търсите само на български, а също можете да търсите рубрики на български и английски - ЕДНОВРЕМЕННО на двата езика! Сега вече хомеопатията става близка на много по-широк кръг хора с познания по хомеопатия.

бълг реп близо

 

Само от 15 до 30 октомври 2015 имате шанс да участвате в

БЛИЦ ПРОМОЦИЯТА

на Къмплийт Дайнамикс по повод представянето на
обновения сайт на ХомеоСофт

www.homeosoft.eu

Купувате най-пълната версия Мастър
на цената на версията за Практикуващи
като спестявате 50% доплащане.

Ето офертата: 1 година версия Мастър само за 217 лева вместо за 325 лева.
Има абонаменти за 3 и 5 години, обадете ни се за повече информация.

Много потребители ни питаха откъде и как да си поръчат хомеопатични лекарства.

С радост споделяме, че Complete Dynamics има споразумение с аптеката Remedia Homeopathy - Австрия и директно през Вашата програма Къмплийт Дайнамикс можете да пазарувате от тях с 10% отстъпка

При първата поръчка се изисква да създадете свой акаунт в Remedia Homeopathy.

Абонирайте се за новини

Моля, въведете Вашата ел. поща ако желаете да получавате информация за промоции и нови версии на програмата.
Please wait

 0007 Bonus Shapes and Backgrounds 02